At mødes og tale sammen er vigtigt for alle mennesker – uanset alder og interesser. Mødet og samtalen kan noget, som ikke kan erstattes af sociale medier.

Det vil Askov Bylaug sammen med byens borgere, foreninger og skoler sætte i fokus. Uanset om du er elev på en skole, medarbejder i en virksomhed, aktivt foreningsmenneske, erhvervsaktivt menneske, travl pensionist eller………, så er vi alle i gang med et eller andet i livet. Og det bliver kun bedre af at mødes og tale sammen med nogle andre. Du kan møde nogen i samme båd med samme retning eller nogen i en anden båd med en anden retning.

Kom og deltag i samtalen og gå derfra endnu klogere end da du ankom!

Tirsdag d. 7. juni 2022 kl 19 vil højskoleelever sammen med Ole Andreesen sætte aktueller emner til debat i Festsalen på Askov Højskole. Hør hvad Ole siger her på videoen:

Når du kommer forbi Dagli` Brugsen i Askov enten onsdag d. 8. juni eller fredag d. 10. juni, vil du møde repræsentanter fra Askov Bylaug, som du kan veksle nogle ord med om det, du går og tænker om Askov som by. Det sker mellem kl 15.30 og 17.30 begge dage.